Hypotheek nodig? Vast tarief van € 995,- !

Alle voordelen op een rij:

  • Offertes van 29 hypotheekaanbieders!
  • HYP.NL is de goedkoopste adviesorganisatie.
  • HYP.NL voor persoonlijke financieel advies!
  • Uitsluitend hypotheken zonder provisie!
  • Complete rapportage met overzicht van uw bruto-netto lasten maandlasten!
  • Financieel overzicht bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid.
  • Bespaar vele honderden euro’s!

Het aantal aanbieders van hypotheken is de laatste jaren sterk afgenomen. Mede door fiscale beperkingen en slechte beleggingsresultaten kiezen veel mensen met een nieuwe hypotheek voor de zekerheid van een (bank-)spaarhypotheek of annuïteiten hypotheek. HYP.NL uit Gouda adviseert en bemiddelt voor bijna alle aanbieders van hypotheken in Nederland. Kijkt u gerust op de pagina actueel rente overzicht of uw aanbieder hierbij zit!

U kunt bij HYP.NL terecht voor “Advies” en “Bemiddeling”. Wanneer u kiest voor advies stelt een S.E.H. erkend hypotheekadviseur voor u een persoonlijk voorstel op. HYP.NL zoekt naar de laagste rente en de beste voorwaarden. Hiervoor gebruikt HYP.NL een uitgebreide database van Moneyview. Een onafhankelijke partij die alle rentetarieven en voorwaarden onderzoekt en vergelijkt. Daarna kunt u ervoor kiezen om een offerte bij een aanbieder van van uw keuze aan te vragen. HYP.NL bemiddelt dan voor u en zorgt voor de volledige administratieve afwikkeling tot aan het notarieel transport.

Aanbod voor starters:
Voor alle hypotheekaanvragen met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) rekent HYP.NL een vaste adviesfee van € 995,-.( In uitzonderingsgevallen kunnen daar incidentele kosten bijkomen omdat uw huidige geldverstrekker via een serviceorganisatie werkt.)  Het tarief voor advies ( € 695 ) en bemiddeling € 300 ) van HYP.NL is vast. Dat is voor u een geruststellende gedachte.

Bereken jouw maximale hypotheek

Geef HYP.NL een beoordeling op Advieskeuze.nl

HYP.nl Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste hypotheek nieuws. Schrijf u nu in!

Inschrijven nieuwsbrief