Zelf uw hypotheek regelen is voor een deel best lastig, zeker als het de eerste keer is. Echter is het advies wat u krijgt op dit moment vaak hetzelfde. Ook kunt u zelf op vele website’s al heel veel informatie vinden.

Ook wanneer u met meerdere adviseurs van banken of tussenpersonen spreekt zult u snel bijgepraat zijn over wat voor u de beste hypotheekoplossing is. Vaak zijn de eerste gesprekken met een adviseur kosteloos en kunt u zich op die manier dus ook prima oriënteren. Waar u vooral op moet letten is echter op de kosten die door een adviseur in rekening worden gebracht. Deze “afsluitkosten” variëren van € 1750,- tot soms zelfs € 2950,- zonder dat hier een onderbouwing van werkzaamheden tegenover staat. Sommige adviseurs berekenen de maandlasten van de door u gekozen hypotheekvorm “gratis”. Gratis zit dan “verstopt” in een riante nota van de adviseur!

Aangesloten adviseurs bij HYP.NL regelen voor een vaste fee van € 995,- uw hypotheek. HYP.NL heeft een landelijk dekkend netwerk van SEH erkende hypotheekadviseurs. Wilt u liever een persoonlijk gesprek op kantoor of bij u thuis dan kunt u dit uiteraard bij ons aanvragen vragen. Hiervoor kan een vergoeding van reistijd of reiskosten worden gevraagd, maar dit zal altijd in overleg met u plaats vinden.

HYP.NL bespaart op dure overheadkosten zoals kantoren, personeel of lease auto’s en werkt met flexibel inzetbare free-lance adviseurs. In Gouda is de centrale organisatie gevestigd van HYP.NL. Adviseurs maken gebruik van centraal gestuurde administratie en advies software en u kunt zelf meekijken in uw eigen adviesdossier! Dat scheelt veel tijd en u bent altijd up to date op de hoogte. Helpt u ons om werk, reistijd en/of kosten te besparen? Dan besparen wij u een deel van de kosten voor het regelen van uw hypotheek. Wel zo transparant lijkt ons!

U ontvangt een factuur van ons die u via de notaris kunt voldoen. Deze is volledig fiscaal aftrekbaar!

Mail of bel HYP.NL voor een nadere kennismaking of toelichting op onze werkwijze!

Neem contact met ons op

Geef HYP.NL een beoordeling op Advieskeuze.nl

HYP.nl Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste hypotheek nieuws. Schrijf u nu in!

Inschrijven nieuwsbrief